Jednoduchá karetka pro celou rodinu. Nenáročná pravidla a rychlá herní doba. Ne náhodou byla nominována mezi nejlepší rodinné hry roku 2019.
Více na Czechgamer.com
Mindok Lama je zábavná a jednoduchá karetní hra, která osloví široké věkové spektrum hráčů. Její rychlý průběh a snadná pravidla z ní dělají ideální volbu pro rodinné večery i oddechové hraní. Někteří hráči však zmiňují, že ve srovnání s jinými hrami má méně dynamiky.

Více na Czechgamer.comLama - dobrá hra, baví nás
jednoduchá a zábavná hra pro malé děti i babičku
rychlá, jednoduchá a vtipná hra
rychlá oddechovka s číselnou posloupností. Je o náhodě, taktizovat se dá minimálně, ale je u ní legrace
Rychlá.
Zábavná.
Dá se hrát s dětmi od první třídy.
Dospěláci se taky vyřádí.
Návyková ;-)
rychlá a zábavná karetní hra
Je to dárek pro vnuka, zběžně jsem návod i karty prohlédla, myslím, že nás bude hra bavit.
prima hra, celkem jednoduchá, vhodná i pro menší děti
čekala jsem více, zdá se mi, že SOLO nebo 6 BERE má více spád, ale prima. výhoda je, že hra má jednoduchá pravidla a pochopí ji i menší děti.
jednoduché, rychlé, zábavné