Recenze Mindok Doba kamenná: Junior

V době kamenné se život lidí velmi lišil od toho dnešního. Lidé museli pilně pracovat, aby si postavili skromné chýše. Jídlo si lovili, nebo sbírali bobule a houby. Své skromné životy žili obklopeni přírodou.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Doba kamenná: Junior je zábavná a kvalitně zpracovaná desková hra vhodná pro rodiny s malými dětmi. Rozvíjí strategické myšlení a paměť, zároveň je jednoduchá na pochopení a krátká na hraní. I přes vyšší cenu a drobné nedostatky v konstrukci stojánků je hra velmi doporučována pro společné rodinné chvíle.

• Jednoduchá pravidla a rychlé pochopení i pro děti od 4 let
  • Kvalitní zpracování a hezké ilustrace
  • Zábavná pro děti i dospělé
  • Rozvíjí strategické myšlení a paměť
  • Krátká herní doba (cca 15 minut)
  • Velká krabice nevhodná pro cestování
  • Vyšší cena vzhledem k materiálu
  • Stojánky na chalupy se mohou lámat v ohybu

Registrovaný uživatel14. února 2025

Vybrali jsme si hru kvůli věku hráčů 5+, dobrým recenzím a grafice. Hrajeme ji téměř několikrát týdně a moc nás baví.

Registrovaný uživatel30. prosince 2022

Za nás Skvělá hra, moc pěkné zpracování, trénink na paměť, sbírání, a smenovani surovin na koupi chýše k vytvoření vesnice. Jsme z ní nadšení.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Super hra pro drobečky

Registrovaný uživatel24. května 2021

hru velmi rychle pochopí 4,5 leté dítě, je jednoduchá, srozumitelná, zajímavá, ideální začátek pro deskové hry, provedení je kvalitní, celkově moc pěkně zpracováno,

velmi doporučuji jako rodinnou hru pro rodiny s malými dětmi

Registrovaný uživatel15. února 2021

Parádní rychlá hra i pro 4 leté dítě.

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Skvělá hra, která děti naučí nahlédnout do těžších strategických stolních her. Dcera měla 4,5, když jsme pořídili, a naučila se během asi třech hraní zvládat strategii sama, hra ji navíc moc baví. Má hezky udělané komponenty, kombinuje strategii a paměť.

Jediný problém máme se stojánky na tzv. chalupy, i je si vyloupnete z klasické tvrdé lepenky jako ostatní nedřevěné komponenty, ale musí se ohnutím natvarovat a v ohybu se pak trhají, takže už jsme lepili. Na druhé straně právě tyto stojánky jsou z celé hry to nejméně potřebné.

Registrovaný uživatel5. ledna 2021

Jednoduchá pravidla. Syna baví.

Registrovaný uživatel11. října 2020

Super hra, zvládla i dcera ve 4 letech. Hrajeme celá rodina a když nemají čas rodiče hrajou děti 4 a 6 let sami.

Registrovaný uživatel2. září 2019

Super hra. je to zábava i pro dospělé. Není dlouhá cca na 15min.

Registrovaný uživatel15. srpna 2019

Krásně zpracovaná hra. Věk je spíše tak od šesti let, ale dá se to s trochou trpělivosti naučit i dítko mladšího věku.

Velká krabice jako skoro u každé deskové hry. Na dovolenou to moc vhodné není. Dalším záporem je cena. Je to krásně ilustrované i jsou tam dřevěné figurky, ale pořád je to hlavně kartón a nevědí co si za něj říct.

Doporučuji. Každá minuta strávená s dětmi je na rozdíl od té promrhané u počítače či televize k nezaplacení.