Recenze Milva Chinin Forte Big 500 ml

Přírodní tekutý šampon pro ženy Milva Chinin Forte Big o objemu 500 ml je díky obsahu chininu vyššímu o 40 % speciálně navržený pro rychlé zastavení vypadávání vlasů u akutních případů. Intenzivně zabraňuje ztrátě vlasů a urychluje růst zdravých a silných vlasů. Zpevňuje vlasové folikuly a dodává jim potřebnou energii. Zanechává vlasy silnější, odolnější a zdravější.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Šampon Milva Chinin Forte Big je podle recenzí velmi účinný v boji proti vypadávání vlasů a zlepšuje jejich hustotu a strukturu. Uživatelé si chválí jeho kvalitu, příznivou cenu a to, že stačí malé množství pro dosažení požadovaného efektu. Doporučuje se pro jemné i mastné vlasy.

• Zabraňuje vypadávání vlasů
  • Zlepšuje hustotu a strukturu vlasů
  • Vhodný pro jemné a mastné vlasy
  • Stačí malé množství pro efektivní použití
  • Dobrá cena vzhledem ke kvalitě
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

venuseHladikova25. února 2026

Stačí male množstvi, krásně pěni a vlasy jsou i nadýchanějši.Použivám od stejné značky Kondicioner

Registrovaný uživatel17. ledna 2026

Leta používám, spokojenost na mastné vlasyZnáme pasuje

Doporučuji vyzkoušet

Angelova Elissaveta27. července 2025

Je úžasný, za touto cenu je luxusní. Vlasy jsou krásné, silnější, skoro nepadají, jsou příjemné na dotyk a krásně voní. Vřelé doporučuji. Tento šampon je o mnohem účinnější než drahé produkty co reklamují v telce.

Registrovaný uživatel13. července 2024

Cena a kvalita, super ..

Registrovaný uživatel6. března 2023

Na doporučení známé, po prodělaném coviu mi strašně padaly vlasy, strašně, po půlročním používání, nepadají a zatím se drží, je mi už 62 a mám jemné vlasy, zkoušel jsem i joné zn. a bez kladného výsledku

super proti vypádávání a trochu i zhoustno.

Registrovaný uživatel27. února 2023

Doporučila mi ho dcera. Stačí použít jen málo šampónu. Mám po něm bohaté načechrané vlasy, netvoří se lupy a nesvědí mi po něm hlava. Použití 1x týdně.

Registrovaný uživatel16. října 2022

Opravdu pomáhá ...vlasy jsou SUPER