aditivum Recenze Millers Oils Engine Flush 250ml

Recenze Millers Oils Engine Flush 250ml

Příměs do motorového oleje aplikovaná těsně před jeho výměnou. Vhodné pro benzínové i naftové motory osobních a lehkých dodávkových automobilů. Odstraňuje a rozpouští kaly a další nečistoty uvnitř motoru. Přispívá k čistotě vnitřního prostoru motoru, čímž redukuje opotřebení součástí a prodlužuje životnost motoru.

jaroslav.step27. srpna 2025

Spolehlivý

Kalimero6. května 2024

Používám ho asi 8 let.

No problem.

Rybomil Návnada7. března 2024

Po doporučení vyhlášeného mechanika s 50letou praxí ke kterému jezdí servisovat i známé osobnosti jsem neváhal a podle něj objednávám jak aditiva do nafty, tak přípravky Miller Oils do oleje několik let. Něco o MO mi řekli i chlapi od Martina Prokopa/Jipocar team sport. Pravidelné použití je znát, ikdyž poslední roky jezdím málo, motor stále dobře jede a spotřeba odpovídá stylu jízdy, zatížení. Ford Mondeo TDCi kombi coby auto na úplně všechno, včetně odvozu mnoha materiálů na přestavbu domu, stěhování aj.

mírně cena ... ikdyž co dnes není dražší ??? :§)

Můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Ocividne cisti - pri vymene pekneho oleje po 3 tkm (prechod na jinou viskozitu) po pouziti tohoto pripravku vytekl totalni cernej kalfas. Olej i po stovkach km stale krasne cisty.

Minule jsem pouzil dekarbonizaci od BG, prijde mi, ze oba cisti stejne dobre, ale nemam jak porovnat.

Registrovaný uživatel19. února 2022

Vysoký čistící účinek

Registrovaný uživatel3. února 2022

Pomůže více vyčistit motor od vyjetého oleje

Ne úplně dokonalý, ale odvede to podstatně lepší práci, než jen výměna nového za starý.

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Snad to vyplavhlo vse co bylo treba