aditivum Recenze Millers Oils DPF Cleaner & Regenerator 250 ml

Recenze Millers Oils DPF Cleaner & Regenerator 250 ml

Specializovaný naftový aditiv snižující teplotu nutnou pro zahájení a efektivní dokončení regenerace filtru pevných částic (DPF). Zamezuje tak neefektivním a nedokončeným průběhům regenerace DPF, nadměrnému hromadění nespálených částic sazí a riziku zablokování filtru. Filtr pevných částic je udržován čistý a funguje efektivněji.

Dada10. prosince 2024

Na základě doporučení prodejce jsem zakoupil, nalil při tankování. Nevěřil jsem, ale v průběhu nádrže jsem zažil opravdové překvapení v rámci oživení mého Superbu. Začal zrychlovat ochotněji, zmizel hluk, takže je tišší chod a spadla spotřeba. Nejprve o půl litru větší, ale teď po 2 nádržích po aplikaci jezdím za 4,3. Párkrát jsem se dostal i na 3,9. Předtím jsem se držel na 5,5. A to se neploužím. Chválím výrobek a dle doporučení ještě po dalších 3000km opětovně přidám do paliva.

Jsem velmi pozitivně naladěn a doporučuji každému, kdo je na vážkách.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Vybral jsem si toto aditivum na základě doporučení a mohu jen předpokládat, že bude mít deklarovaný účinek.

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

ještě nevyzkoušeno