Motorový olej Recenze Millers Oils CFS NanoDrive NT+ 5W-40

Recenze Millers Oils CFS NanoDrive NT+ 5W-40

Millers Oils Nanodrive představuje vysoce výkonný motorový olej určený pro sportovní i závodní motory. Plně syntetický olej je doplněný o polyalfaolefiny, vícenásobné estery s optimální množství ZDDP. Mazací film je tak více odolný vůči střihu a ztrátě viskozity, především v nejnamáhavějších částech agregátu. Olej vyniká také svojí čerpatelností, která zajistí ochranu motoru při studených…

turican225. srpna 2025

Malá spotřeba oleje i když jezdím na větší zátěž motoru

Mám udělanou go motoru a zvýšený výkon olej plní svoji funkci i při zvýšené zátěži a co se týče spotřeby dolejvani tak na 8000 km max 4dl doleju.

jaklík17. června 2025

motorový olej jsem chtěl zkusit,mám ho v motoru krátce a dojmy,že jede lépe,zatím dobrý

uvidím po více najetých kilometrů,

Registrovaný uživatel18. března 2022

Asi jeden z nejkvalitnějších olejů viskozity 5W-40 vhodné pro lidi jako já (auto na daily a občas si zařadit na okruhu)

Vcelku to bude má první zkušenost s tímto olejem, ale většina lidí jej doporučuji na účely, jako okruh, závod do vrchu atd.

Registrovaný uživatel9. září 2021

Znatelně lehčí starty,bez problémů funkční i při velkém zatížení. Doporučuji.

Varianta 1 l
Registrovaný uživatel27. března 2021

Kupoval jsem tento olej na nissan 370znismo supr olej doporucuji

Kvalitni olej do sportovnich vozu