Lékárnička Recenze Mil-tec Lékárna s vybavením velká zelená

Recenze Mil-tec Lékárna s vybavením velká zelená

Lékárnička v pouzdru uzaviratelném na zip má poutkem na zavěšení. Je vyrobena z voděodolného Cordura 1000 Denier Nylonu. Lékárnička obsahuje nepřilnavý polštářek 7,5 x 7 cm, 5 ks voděodolné náplasti, 8 ks /7 x 2cm/, nůžky a pinzetu, čistící tyčinky, 10 ks čistících ubrousků s alkoholem, 2 x zavírací špendlík, 4 x šátek trojcípí, 2 ks obvazu 10 cm x 4,5 m, roušku na jedno použití, izolepu,…

tompo27. března 2024

Velikost

Výbava nic moc musel jsem si doplnit a dokoupit

milenka199612. února 2024

Praktická, velmi prostorná a hlavně vybavena opravdu užitečnými věcmi, jsem velice spokojen

Akorát nevýhoda je plastová pinzeta, protože jsem ji testoval a zlomila se, ale jinak jsem ji vyměnil za kovovou takže dobrý

Není co vytknout, nakupuji už na tomto army shopu dlouho a jenom spokojenost, doporučuji tento obchod dalším zákazníkům, military zájemcům a lidem chodícím na kampovani, velký výběr věcí a hlavně rychlé dodání

Registrovaný uživatel29. září 2021

Obsah uchazejici

Zbytecne draha

Priste koupim radeji lekarnicku do auta za 190kc a doplnim jen par casti obsahu a vyjde na stejno

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Lehká, pevná, vybavená

Poutka se brzy vytrhnou ze švů

Není úplně na nošení na opasku, ale jinak funkční.