Recenze Mikov Fixir 232-XP-6V-KP

Lovecký nůž Fixir od značky Mikov je vybaven čepelí z velmi kvalitní nerezové oceli 440A o tvrdosti 54-57 HRc. Čepel má kónický výbrus, což umožňuje nejen lepší řezivost, ale i údržbu. Nůž je také vybaven kvalitní pilkou s dvěma řadami zubů, vývrtkou, páráčkem, otvírákem na konzervy a otvírákem na láhve, který lze použít i jako plochý šroubovák či k odstraňování izolace. Nechybí hřbetní pojistka…

drevikovsky7. října 2025

Tento typ nože používám k plné spokojenosti mnoho let. Nyní jsem ho ztratil, tak jsem si koupil nový.

Nůž znám jsem s ním spokojený.

Registrovaný uživatel9. června 2023

Ťažko sa otvára otvarač/skrutkovač.

Registrovaný uživatel23. září 2022

veľkosť

vysoká cena, za tú cenu kvalitnejšia oceľ

Registrovaný uživatel29. března 2022

Super Český zavírák s tradicí ....

Prosté mám co jsem chtěl

Registrovaný uživatel24. srpna 2020

Fortelný a kvalitní výrobek. Podobný nůž mám více jak 10 let bez jakékoliv vady. Firma Mikov se vrací do úrovně, která byla nastavena v minulosti.

Výborný poměr kvalita x cena.

Registrovaný uživatel12. ledna 2020

Kvalitně zpracovaný nůž.

V Mikulášovicích není na skladu a je smutné hledat e-shopy, kde mají náhodou tento nůž. Fabrika by měla mít od každého kusu alespoň 3 kusy pro vlastní eshop na skladě.