kapesní nůž Recenze Mikov Fixir 232-XH-1 KP

Recenze Mikov Fixir 232-XH-1 KP

Tradiční zavírací lovecký nůž Mikov Fixir. Čepel nože je vyrobena z velmi kvalitní nerezové oceli AISI 440A o tvrdosti 56HRC. Kónický výbrus čepele zajišťuje lepší řezivost i údržbu. Střenky nože jsou z odolného plastu v imitaci parohu.

j.zloch724. dubna 2024

Klasicky design- jedinečnost. Dodán velmi ostrý. Působí bytelným, trvanlivým dojmem. Funkci plní.

Detaily zpracování- vměstek v nehetníku. Mikro vůle čepele. Plastové střenky prostě jde poznat.

Originál plně plnící funkci.

mschat10. dubna 2024

Nůž mně vyhovuje. Jsem s ním spokojen. Je dobře zpracován.

Evžen128. prosince 2023

jsem sběratel

kvalita MIKOV

Registrovaný uživatel31. března 2022

-silnéjší čepel -dutý výbrus -masivnější příložky - obrobené bolstry

- chybí pouzdr - stále 440A - drobné nepřesnosti ve zptacováni, mezera mezi prem a příložkou, střenky by mohly sedét lépe - nový vzor umělého parohu je hodně umélý - není v nabídce s pravým parohem

O proti předchoímu modelu je to posun dopředu. Až na to zpracování. Mám ve stejné cenové relaci čínu od Ruike a fixír proti tomu vypadá, jako by ho vyrobily ty povéstné čínské déti. Ale zavíráku v tomto stylo na trhu moc není a za tu cenu už vúbec. Koupil bych znovu.

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

Nůž jsem obratem reklamoval, byl celý ohnutý.

Registrovaný uživatel2. dubna 2020

Velmi dobré zpracování