Recenze Mikbaits Spiceman 16 mm/1 kg

Spiceman má zcela unikátní složení, které je značně odlišné od naprosté většiny jiných boilie. Je postaven na rybích moučkách, ale použili jsme v něm několik málo známých přísad, navíc jsme si některé nechali vyrobit speciálně pro tento mix. Vývoj díky tomu trval tři roky, ale pokud pečlivě sledujete naše stránky, určitě je vám jasné, že to stálo za to. Počet a velikost úlovků, jež se nám…

joseftrcka2429. března 2024

používám občas pod háček ale jinak jako zákrm když na háček dávám svou návnadu která ještě nezklamala od dob co chytím na koule

danielsmolik8227. února 2024

Chytá všude...

Nevyspíte se..

Registrovaný uživatel24. července 2023

doporučuji.Sem spokojen.Musi si na nej ryby zviknout .Mel sem na nej i amure a kapri super.Pod 5 kg sem na ne nechytil.Sem spokojen.Ještě si budem objednavat.Super,

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Chtěl jsem vyzkoušet nový druh boiles. Testováno na piskoskovne v kombinaci pop up. Přineslo zajímavé ryby. Kapry 75+.

Další zajímavé boiles od Mikbaits. Vhodné pro jarní chytání.

Varianta pampeliška
Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Pokud boilie, tak jen toto, funguje v zime i lete, u vice druhú ryb.....samozřejmně, ze pokud nejdou, tak ani na toto.... Klidne bych uvítal i v mensi velikosti, brali by i mensi ryby....Cejn okolo 30cm i tak nema problem...

- neni dostopne v jeste mensi velikosti

Vyzkouseno na rece i rybniku se stejnym uspechem, jine boilie ve vetsi velikosti absolutne bez uspechu....pouzivano VZDY BEZ ZAKRMENI

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Zatím bez záběru

Varianta pampeliška
Registrovaný uživatel5. června 2020

Bomba funguje

Registrovaný uživatel15. listopadu 2019

Celkově vzato kvalitní boilies, který většinou (viz zápory) ryby chytá dobře. Super na krátké vycházky.

Vyriabilní kvalita - každá šarže voní trošku jinak, i složení se jeví mírně odlišné, stejně jako barva. Bohužel toto má podle mého neblahý vliv na to, jak na něj ryby reagují. Jeden pytlík chytá naprosto perfektně, na jiný nedojde ani ťuk. Tuto zkušennost mi potvrdilo více rybářů. Na toto boilie se tudíž dle mého názoru nelze spolehnout, což jej ve spojení s jeho cenou dostává ze hry.