Recenze Miele WCA030 WCS

Předem plněná pračka Miele WCA 030 WCS Active je vybavena chytrými programy a špičkovými technologiemi, se kterými vyperete až 7 kg špinavého prádla. Díky energetické třídě B je zajištěno energeticky úsporné praní, aniž by byla snížena jeho účinnost. K efektivnímu provozu přispívá i inteligentní množstevní automatika, která analyzuje naplnění a použije jen tolik vody a elektrické energie, kolik…

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Mám velmi dobré zkušenosti se značkou Miele. Používám myčku, sušičku, vysavač. Zboží je sice dražší, proti ostatním značkám, ale opravdu se vyplatí raději zainvestovat a mít třeba 20 let klid. Němci jsou precizní v mnoha ohledech, snad nepolevili a i tato pračka bude fungovat tak, jak jsem zvyklá u ostatních výrobků zn. Miele.

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Tichý a klidný chod!, povrch bubnu který je šetrný k prádlu, jednoduché ovládání

Doporučuji, myslím že vložené peníze se vyplatí - manželka je spokojená :)

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Nejčastěji používám krátký program, což trvá 20 minut.

Program na bavlnu je dost dlouhý.