Recenze Miele G 5210 SCi

Vestavná myčka nádobí Miele G 5210 SCi zajistí optimální výsledky sušení díky sušení AutoOpen. V programu ECO je spotřeba vody redukována na 8,9 litrů. Z tohoto důvodu je potřeba také méně energie na ohřev – a vy můžete profitovat z energeticky účinné myčky nádobí. Úspora vody je možná díky inteligentně navrženému systému přívodu vody a novému vysoce účinnému filtračnímu systému.

Registrovaný uživatel3. února 2023

Maximální spokojenost jak s obchodem tak výrobkem.

Registrovaný uživatel18. září 2022

výborně myje zpracování vypadá velmi dobře (pojezdy, koše, ostřikovací ramena) velmi prostorná horní zásuvka na příbory funguje opravdu dobře

trochu húř se do myšky dívají větší hrnce, koše jsou spíš stavěné na spoustu talíř, misek a hrnečků

Varianta nerezová
Registrovaný uživatel14. července 2022

Vybíral jsem kvalitu. Myje perfektně. Používáme denně. Dobře připraveno na vestavění do kuch. linky.

Pracnější ukládání příborů.

Za tuto cenu odpovídající kvalita a doufám i výdrž.

Registrovaný uživatel30. března 2022

měli jsme již myčku této značky a i po22 letech je funkční

Varianta nerezová
Registrovaný uživatel9. října 2021

Myčka značky Miele je perfektní. Používám jí cca čtyřikrát týdně. Nádobí je bezva čisté.

Mám ji krátce,ale žádné nedostatky jsem neobjevila.

Produkt určitě doporučuji. Děkuji