Recenze Microsoft Office pro profesionály 2019

Recenze Microsoft Office pro profesionály 2019

Microsoft Office 2019 pro profesionály umožňuje uživatelům přístup ke svým dokumentům kdykoliv a z kteréhokoliv zařízení. Vytvořte si vlastní Microsoft účet, a pracujte bezpečně na svých projektech i ze zařízení, které sdílí více uživatelů. Jistě oceníte i bezpečné nahrávání a sdílení dokumentů v rámci online cloudu OneDrive.

honzza!22. září 2025

Používám roky, neměnil bych s žádným jiným programem/balíkem programů

Registrovaný uživatel7. srpna 2024

Instalace v naprosté pohodě a vlastně celkově nákup hodnotím velmi kladně. Office používám velmi často hlavně Word a Excel. Co jsem potřeboval to vše zvládá jen to PDF by mohlo umět lépe zpracovávat.

Slabá podpora PDF.

Za mne, spokojenost.

radek.kosar17. května 2024

zatím dobrý

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

Jsem již dost starý, 85 let, takže jsem uvítal pomoc při instalaci, protože jsem se přecenil. Už mi to tak prostě nejde. Zatím si nemohu stěžovat. Lidé, se kterými jsem byl ve styku, byli velmi vstřícní

Škoda, že program není krabicový. Pracoval jsem ještě s Didaktikem v roce 1988 a program musel natahovat z magnetofonu. Nyní je s obtížemi jsem se musel seznámit s novým způsobem instalace. Prostě léta jsou tady.

Zatím si na nic nestěžují. Děkují.

Registrovaný uživatel22. června 2023

náhodou použil jsem ho 2x

Registrovaný uživatel25. května 2023

Zatím funguje dobre, potrápil mne jen zbytečnými zásahy v Excellu.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

více funkcí nebo vylepšení dřívějších

nevím, dosud jsem na žádný nenarazil

zatím nedovedu posoudit

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Prostě Office

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Výhodná koupě.

Registrovaný uživatel5. června 2022

Robusní a kvalitní kancelářský software

Ribbon menu je nestrašlivěší věc, kterou kdy Microsoft vyprodukoval.

Registrovaný uživatel11. září 2021

Hezké a přehledné pracovní prostředí. Dobře se s programem pracuje. V této verzi je jsou obsaženy snad všechny programy, které patří do balíku Office 2019. Je to jednorázová koupě.

S tímto kancelářským balíkem se zatím hlavně seznamuji. Ale mé dojmy jsou určitě dobré. Balík obsahuje snad všechny programy, co patří do Office 2019 programů, příjemné a přehledné pracovní prostředí. Nemám, co bych vytkl. Doporučuji.

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Vše v pořádku, doporučuji :)

Registrovaný uživatel3. února 2021

cena, rychlost