Recenze Microsoft Office 2024 pro domácnosti CZ

Recenze Microsoft Office 2024 pro domácnosti CZ

Microsoft Office 2024 ve verzi pro domácnosti vám poskytne mnoho zajímavých funkcí pro každodenní využití. Podpořte svoji tvořivost, ať jste kdekoli, třeba i offline. Díky aplikacím přímo nainstalovaným na vašem počítači. Programy nabízí vysoký výkon, bezproblémové přepínání mezi aplikacemi a vylepšené vyhledávání, se kterým se při práci neztratíte.

Registrovaný uživatel18. srpna 2025

é l'office per casa e studenti classico. almeno non si paga ogni anno l abbonamento a 365.

Varianta digitální verze
vladimir.kotal21. června 2025

Nejnovější verze Microsoft Office 2024 pro Mac. Shodou okolností mám zakoupen i Mac Mini 2024. Velmi výhodná cena, podle mne nejlepší na internetu. MS Office znám dobře a tento má některá vylepšení a hlavně je rychlý a nikde nezadrhává, což se mi stávalo na starém počítači a se starším MS Office. MS Office používám denně.

viz "Klady"

Varianta digitální verze
jfojcik31. května 2025

Mám zkušenost s MS Office 2007, naučil jsem se s wordem a excelem a jsem spokojen. Dle mého názoru je lepší než Open Office a navíc má, narozdíl od Office 365, trvalou licenci. Takže s novým PC s WIN 11 byla volba jasná.

Varianta krabicová verze
nov.eko2218. března 2025

Velmi dobře "slouží" svému účelu.

Jsem spokojen a doporučuji.

Varianta krabicová verze