Recenze Microsoft Office 2021 pro studenty a domácnosti CZ

Recenze Microsoft Office 2021 pro studenty a domácnosti CZ

Společnost Microsoft a její balík aplikací Office se stal standardem života mnoha rodin při každodenní práci z domova. Pro studenty a domácnosti je určena verze softwaru Microsoft Office 2021. Bohatý balíček obsahuje klasické verze aplikací Word, Excel, PowerPoint. Programy jsou plně kompatibilní s operačními systémy Windows a macOS a jsou určeny pro využití na jednom vybraném zařízení, kde se k…

MARTINCI4. prosince 2023

Je pro mě výhodný

Registrovaný uživatel3. prosince 2023

Pro moje potřeby je plně dostačující.

Produkt bylo možné prakticky obratem využívat v plné míře.

Registrovaný uživatel24. září 2023

Skvělé, funkcni

Registrovaný uživatel16. srpna 2023

nelze stáhnout

chci vrátit zpět mnou uhrazených 1 799,10 kč.

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

pomohlo ve škole

Registrovaný uživatel28. června 2022

Meti článek při kopírování a uložení souboru.

Registrovaný uživatel3. května 2022

Koupíte jednou máte pořád Funkce

Chybí větší aktualizace (pouze Office 365) Cena

Registrovaný uživatel27. února 2022

Pro základní domácí použití (.docx, .xlsx) bohatě stačí.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

nutné pro potřebu doma

hermanvitezslav20. prosince 2021

Hvězdičkové hodnocení jsem zadal jen, abych mohl napsat tento komentář. Rád bych upozornil na nerelevantní komentář pana Dluhoše z 8.11.2021. Když se pánovi NTB rozbije, tak má pořád Microsoft účet, ke kterému je Office licence přidružená a tedy stačí se přihlásit na jinym PC s danym MIcrosoft účtem a vesele frčí dál. Herman.

Vladimír Dluhoš8. listopadu 2021

Tento produkt jsem si chtěl právě koupit, ale dostal jsem varování o použitelnosti.

Jenže je tady velký problém, když se mi NTB rozbije a musím si koupit nový, tak ten OFFICE už nenainstaluji. Takže prostě jedna instalace, večer mi NTB spadne (to je příklad) a právě jsem vyhodil 4 tisíce.

Budu hledat jiná, legální řešení a možná dám občas čokoládu někomu, u koho tohle budu moct realizovat.