kupoval jsem podle dTestu, ale moje vlastní měření má dost odchylky - každopádně pro nějaké základní naměření teploty asi stačí, když nechci dítě v noci budit

Vyhovující
Vypadá hezky a batole si s ním rádo hraje, zvlášť když svítí.
Rozptyl teplot mezi měřeními během pár minut je udivující, klidně i půl stupně nebo i více, různá teplota z různých částí těla, při různé míře přiblížení pokožce... jeden by čekal nějakou kalibraci, ale působí to jako náhodný výsledek. Nedoporučuji.
Dle mého názoru teploměr Microlife NC 200 měří rychle a a poměrně přesně. Používám ho k pravidelnému měření teploty 3x denně.
Bezkontaktní a rychlé měření tělesné teploty a teploty různých předmětů. Automatický samotest teploměru.
Zatím o nich nevím.
Oproti kontaktnímu rtuťovému i bez rtuťovému teploměru je tento velký pokrok. Doufám, že bude přesnost i životnost tohoto teploměru také dobrá.