Příjemný teploměr s jednoduchým ovládáním a praktickým pouzdrem. Stejně jako u ostatních podobných teploměrů se kterými jsem se setkal si také občas měří co chce, takže raději měřit vícekrát a průměr pak odpovídá.

Bezkontaktní použití, rychlost měření, dobrá čitelnost hodnot na dispeji, podsvícení displeje.
Někdy je třeba měřit vícekrát a pak udělat průměr z naměřených hodnot. (Rozmezí naměřených hodnot se totiž pohybuje i od 36,6 do 37,3 stupňů Celsia.)
Nejprve jsem chtěl výrobek vrátit kvůli nedostatkům uvedených v záporech, ale pak se teploměr na nějaký ča jakoby umoudřil, ovšem nyní je opět rozptyl hodnot zase značný.
Je jednoduchý na ovládání, telota je změřena téměř okamžitě. Doporučuji.
Rychlý, jednoduchý na obsluhu.
Objednán na doporučení lékaře.
Jednoduchá obsluha, lehký, zatím se zdá i přesný.
Příležitostně, cca 2x týdně.
Pro krátkou dobu od dodání nedovedu posoudit