Recenze Michelin Road 6 120/70 R17 58 W F TL

Recenze Michelin Road 6 120/70 R17 58 W F TL

Pneu Michelin Road 6 nabízí skvělou ovladatelnost ve všech režimech jízdy. Tato řada pneumatik umožňuje každodenní bezpečné použití a zároveň můžete kdykoliv vyrazit na dlouhý výlet s plně naloženou motorkou. Pneumatika zajišťuje výbornou tuhost při náklonu a velkou stabilitu při průjezdu zatáčkou, zejména při prudké akceleraci nebo prudkém brzdění. .

jaroslav-dittrich1. září 2025

Vynikající pneumatiky co skvěle drží v zatáčkách s úžasně hlubokým vzorkem. Mám najeto asi 1500 km zatím jen na suchu. Jsem moc zvědav kolik vydrží km.

Trošku hlučnější.( proti předešlým Metzellerům )

Super pneumatiky , za které se zřejmě vyplatí si připlatit. Ale jak jsem psal, uvidíme kolik na nich najedu....

mariewalosz22. května 2025

Přešla jsem z road 5. Ty jsem měnila až po 20 tis km. Nejsem závodník. Obuté na MT07 Yamaha. Road 6 -> Skvělá přilnavost. Vyzkoušeno na dovolené, najeto s nimi zatím přes 3000 km, i za deště a na mokru v serpentinách

magna.emper24. března 2025

Vylepsena MR 5.. super

Registrovaný uživatel31. srpna 2024

Honda cbf 1000 má jít o novinku - má být lepší než předchozí

KLOUŽE ZA MOKRA

vrátím se k road 4! za mě krásný vzorek a osvědčeno prověřeno X tisícema kilometrama i v zahraničí drží i na mokru

Registrovaný uživatel21. července 2023

Viz mé hodnocení Road 6, ale zadní rozměr 170/80...

Registrovaný uživatel25. května 2023

Kvalitní preu