Zimní osobní pneu Recenze Michelin Pilot Alpin 5 235/45 R18 98 V XL

Recenze Michelin Pilot Alpin 5 235/45 R18 98 V XL

Zimní pneumatika Michelin Pilot Alpin 5 byla navržena pro maximální bezpečnost za všech jízdních zimních podmínek od října do dubna. Michelin Alpin 5 má prvotřídní jízdní vlastnosti na suché a mokré vozovce i na sněhu, a to díky struktuře a materiálu dezénu a pryžové směsi. Příčné drážky poskytují lepší ovladatelnost na mokré a zasněžené vozovce.

Renda13. října 2025

Mám už 2.sadu a jsem s nimi max.spokojená.

sedlak.milan20. listopadu 2024

Zatím malý nájezd, ale i tak se již projevila kvalita. Výborné vlastnosti za mokra a ranních mrazů. Na sněhu očekávám skvělé vlastnosti a hlavně dlouhou životnost. Zatím hlučnější, ale asi to chce více najetých km.

Celkově spokojenost ačkoli pro někoho možná vysoká cena. Za mě ale spokojenost.

ocelak7. listopadu 2024

Výborné parametry a hlavně nízká hlučnost pneumatik vhodná pro auto Tesla.

Pneumatiky jsou základ

Registrovaný uživatel20. února 2022

Prostě poznám dobrou gumu. Alpin 5 se chová skvěle na vodě, sněhu i suchu. Řekl bych, že je Alpin 5 ještě o chlup lepší než Continental TS, kterou mám na druhém autě. Ale i TS je opravdu skvělá guma.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

zakoupeno na skoda superb kde by se nemelo moc setrit.Podle odbornych testu je to spickova guma a taky je vytezem hodnoceni.Pro me prijemne ticha a meka.zatim neni naledi ani snih ale testy slibuji vyborne vlastnosti a ja nemam proc jim neverit.Se znackou Michelin mam jen ty nejlepsi skusenosti!