Celoroční osobní pneu Recenze Michelin CrossClimate 2 205/55 R16 91 V

Recenze Michelin CrossClimate 2 205/55 R16 91 V

Celoroční osobní pneumatiky Michelin CrossClimate 2 poskytují bezpečnost za každého počasí a dlouhotrvající vynikající výkony na sněhu. Pneumatiky nabízí výhody letních pneumatik při brzdění na mokru, suchu, životnosti a vlivu na spotřebu paliva. Poskytují také výhody zimních pneumatik při záběru a brzdění v chladných nebo příležitostných sněhových podmínkách. Konstrukce běhounu ve tvaru…

Radek2. června 2024

nejlepší univerzální pneu

Registrovaný uživatel14. září 2023

dobré reference a výsledky srovnávacích testů mám krátkou dobu na podrobnější hodnocení jezdím málo a na krátké vzdálenosti nemusím přezouvat

nevím, cena?

Celoroční pneu jsem zakoupil proto, abych nemusel 2x za rok přezouvat a navíc ještě kupovat nové disky (lenost). Mám malý roční nájezd, navíc na krátké vzdálenosti.(bydlím ve městě). To je ideální situace pro používání celoroček. Doufám, že mě Michelin nezklamou.

Registrovaný uživatel23. července 2022

Prémiová značka, výborné zkušenosti cca 5 let, tiché - nízký valivý odpor (úspora), ekonomické, komfortní, dlouhá výdrž, stabilní v zimě/ létě - na mokru, bahně, sněhu, perfektně drží v zimě stopu (na Vysočině), nepřezouváte 2x ročně, nejsou drahé.

Nemá hřeby - pro toho, kdo jezdí na severu za polárním kruhem.

Francouzské pneumatiky prémiové třídy vynikají extra vysokým kilometrovým nájezdem, nízkou spotřebou paliva a obrovskou spolehlivostí při každém stylu jízdy, které v roce 2021 označil britský magazín Tyrereviews za nejlepší celoroční pneumatiku současnosti.

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Nevim,najeto cca 1000km. Nehučí,to je jediné co mohu posoudit.Dávat recenzi na pneu po “hodině” ,co jsem je koupil ,je nesmysl

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Uvedené zboží jsem už používal.

Registrovaný uživatel22. března 2022

Neprezouvam. Drzi jak pribyte.

Mirne zvysuji spotrebu.