Super přilnavost na silnici, jsem spokojena

Super přilnavost na silnici, jsem spokojena
Pneumatiky máme na vozidle druhou sezónu. Drží opravdu pěkně na sněhu i vzorek nijak zvlášť nemizí. Měsíčně najedeme od 1500 do 2000km. Kdyby nebylo na našich skvělých cestách tolik děr a některé opravdu velké, nebyl by důvod letos kupovat 1 gumu. Zničena proražením společně s diskem.
Mám je poprvé
Kolegové říkali že vydrží vyšší nájezd
Dlouhá výdrž, dobré vlastnosti na sněhu, nízká hlučnost a přiměřená cena. Mám je už podruhé.
Zatím je na hodnocení brzo uvidíme po zimně.
používá dlouhodobě a pro mně jsou zcela vyhovující, poměr cena a výkon úplně super
Michelin je to značka která si dostojí svého jména doufám..uvidím v zimě.
hezká měrkna na pneu na opotřebení vzorku.
uvidím v zimě.
zatím jezdím krátce,ale věřím doporučení odborníka a vlastně tuto značku na tomto autě mám původně též
Určitě ocenění této značky není nepravdivé...doporučuji....
Nenašiel som
Už na nich líítam asi mesiac a nemožem povedat žeby som ich šetril, na ceste držia ako pribite, aj na mokru. Sneh ešte moc nebol ale určite im urobim zatažovy test :)
Zatim za mna velka spokojnost prešiel som k Michelinkam od Continentalu a asi aj tu ostanem.
Pneu zatím velmi krátce, dle testů kvalitní v celé výšce dezénu.
Nehuči, skvělé vlastnosti a hlavně nejmenší opotřebení.
Velmi dobrá přilnavost k vozovce.