Literární biografie Recenze Michael Jackson: Zpátky v čase - Daryl Easlea

Recenze Michael Jackson: Zpátky v čase - Daryl Easlea

Cestujte zpátky v čase – z roku 2009 do roku 1958 – a prožijte neuvěřitelný příběh krále popu. K 25. červnu 2009, dni, kdy Michael Jackson zemřel, bylo po celém světě prodáno zhruba 750 milionů jeho alb. Jeho kariéra trvala 45 let, během nichž získal 26 cen American Music Award a 13 cen Grammy, k tomu ještě cenu Grammy Lifetime Achievement Award.

Registrovaný uživatel27. října 2020

Fotky ze života, stručný popis, celková úprava knihy je super.

Registrovaný uživatel26. května 2020

Dozvíte se skoro vše o životě Krále Popu. Knihu mám přečtenou za měsíc a něco, doporučuji všem fanouškům Michaela tak, jako sem i já sama.

V tisku jsou chyby, jak gramatické (chybějící písmena, pravopis, atd.), tak i špatný popis fotografií, někde i chybné roky.

Kniha vypráví pozpátku život nesmrtelné ikony a legendy Michaela Josepha Jacksona (od smrti 25.6. 2009 až po jeho narození 29.8. 1958). Kniha je doplněna spoustou fotek a na začátku kapitoly nějaký citát (Michaela, Lisy Marie, nebo jeho bratrů či sester či známých a kamarádů Krále Popu).

Registrovaný uživatel22. ledna 2020

Tuto knihu jsem si zakoupila pro moji obrovskou lásku k tomuto šlechetnému umělci - megahvězdě, která byl zavražděna těmi, kdo byli chtiví jeho majetku...ještě jsem se k ní nedostala, doufám, že budu moci příště hodnotit tuto knihu kladně, snad nebude v podobě bulváru a lží o MJJ.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2019

velice zajímavá kniha, ale nečetla jsem, ani číst nebudu, bude to dárek k Vánocům

Registrovaný uživatel13. října 2019

Dárek

Dárek osmileté holčičce, která Michaela miluje, takže byla nadšená - i dort byl na téma MJ