Autochladnička Recenze Meva XC-60A

Recenze Meva XC-60A

Absorpční chladnička Meva XC-60A je určena pro udržení potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. Chladničku je možné připojit k elektrické síti, baterii nebo LPG lahvi. Chladnička musí být provozována na pevném, vodorovném, nehořlavém povrchu. K ustavení do vodorovné polohy využijete vodováhu vedle ovládacího panelu chladničky.
od 13 350 Kč

nikolamarkovic26. července 2025

Trochu chladí až po 6 hodinách

Musím jí reklamovat

Martin Frank25. srpna 2024

Funguje. Koupil jsem již vloni. Ale pořádně vyzkoušel až letos. Je to jedna z mála lednic, která projde dveřmi karavanu a nahradila původní nefunkční. Jen původní byla na podběhu kola a tato nemá na něj vzadu dole prostor. Umístil jsem ji do původní skříně a vyvedl flexi výfukovou trubkou spaliny a teplo ven. Na 12V jsem použil silnější kabely a napojil na trakční baterií. Propojení přes zapalovač a tahání 7,5A přes tento "spoj" jsem nevěřil :-) Napájení 12V používám zpravidla při jízdě, jinak 230V či PB. Za mně spokojenost.

Nesvítí uvnitř při provozu na 12V. Ty LEDky by tu baterii fakt nepoložily :-(

Jednoznačně doporučuji.