Stavební hořák Recenze Meva UH008L

Recenze Meva UH008L

Propan-butanová izolatérská plynová hobby souprava Typ UH008L je určena pro izolatérské práce, opalovací práce ve stavebnictví menšího rozsahu a tam, kde je třeba tepelný výkon. Souprava je určena pro práce ve venkovním prostředí nebo v prostorech, ke je zajištěno dostatečné větrání. Zakončeno hrotem pro připojení plynové hadice vnitřního průměru 8 - 9 mm. Izolatérská Hobby souprava obsahuje…

Registrovaný uživatel30. května 2022

zatím jsem pouze vyzkoušel funkčnost výrobku (pouze odzkoušení zapojení na malou 2 kg bombu a zda hoří) a ta byla v pořádku

zatím jsem nevyzkoušel při práci

Registrovaný uživatel12. května 2022

Kvalitni provedeni, vymenne horaky, dobra cena

Registrovaný uživatel21. března 2022

Základem je vybrat správný výkon a pak vás Meva nezklame.

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

Na takové to domácí natavování detailů na asfaltových pásech bezva - používám hlavně střední a velký hořák/trysku a zcela adekvátní tomu, co se požaduje. Je to Čína, takže nevím, co by se dělo po každodenním používání, ale potřeboval jsem jednu střechu garáže a na jaře druhou, a pak zase buhví kdy, takže spokojenost.

Registrovaný uživatel14. dubna 2020

Přijatelná cena a skladnost výrobku.(velikost) Možnost výměny hořáků (změna výkonu dle potřeby) Zatím jsem ho nepoužil.

Splňuje mé požadavky.