Odolná asi moc nebude když dorazila už rozbitá

Nic no.
Prostě popelnice:D
dobrý plast
standardní popelnice pode očekávání
materiál není moc odolný proti škrábacům a mechanickým deformacím
Dobrá cena, taková klasika, vše zatím ok
Chápu, že je to popelnice, ale při nákupu by mohla být čistá. Tam kde jsem nakupoval je mají venku a když prší, tak jsou špinavé a osa ke kolům i zrezivělá a člověk to úplně nechce v tom stavu vozit v autě a i tak, je to nový produkt, takže by měl být čistý.
co hodnotit na popelnici ???
snad jen životnost
uvidíme za 10 let
Odpovídá popisu, svozová firma na odpady s ním nemá problém.
Popelnice přesně podle inzerce a splňuje všechny požadavky k čemu je určená.
Včasné vyřízení objednávky a dodáno pečlivě zabaleno, splňuje požadavky pro co je určena. Děkuji a doporučuji všem.
prostě popelnice,
cena a provedení
Má kolečka, čili snadnost při manipulaci. Mám ji ještě krátce, takže časem se uvidí.
cena, lehká na manipulaci
Váha značí slabší plast- zatím krátká doba na hodnocení
Uvidím po delším používání, zatím pouze jednou vyvezena.
zatím se nerozpadl
vyhovoval mi,používáme každý den,je lehký k přesunu
dobrá koupě
Docela robustní provedení.Snad vydrží zácházení těch dobytků co vyváží u nás popelnice.
dobrá cena
ještě jsem ji nepoužil
potřeba nové popelnice
lehká a snadno se s ní manipuluje
Došla vporadku a už funguje na 100%
Splňuje očekávané
Uvidíme jak dlouho vydrží
Dobry den nespokojenost s moji strany popelnice je nekvalitni šetreni na materialu slabost sten staci trochu a je tam dira ,,,horni viko nevíme proc je jedna strana o 20cm vejs než druha nezlobte se je to šmed roku nevim co byste jeste chteli slyšet jen mam strach abych nemusel kupovat prišti rok novou spis už plechovou vym že mi vydrží 10let
jdete do hajzlu kdyz vas nezajima že jsrte mi prodali zmetek a vubec mi nepiste nebo vam ji tam osobne odvezu a udelam z vas poradnou popelnici ostuda ceskyho naroda vy zlodeji a nasere te me a dam vas do televize jaky delate zmetky