Recenze Metabond Megasel Plus

Metabond Megasel Plus je aditivum určené pro vznětové motory, které se přidává do nafty. Tento produkt je navržen tak, aby zlepšil výkon a životnost motoru prostřednictvím čištění a mazání vstřikovacího systému. Díky svým vlastnostem pomáhá Metabond Megasel Plus odstraňovat škody, které mohou vzniknout během skladování a přepravy paliva, což může přispět k lepší efektivitě motoru. Aditivum je…

veyron.lfs16. ledna 2026

jsem

hlobil.lukas27. října 2025

malé balení k testu jestli ano nebo ne

špatně se dávkuje, nenašel jsem češtinu

malé balení kde jsem nevěděl do čeho jdu, bohužel dávkování z této lahvičky je trochu problém i když jsem koupil dávkovací hlavu. Lahvička je poměrně pevná a moc se nedá zmáčknout a dávkovací hlava je vybavena jen trubičkou na velkou lahvičku. Trocha snahy a povede se. Produkt asi funguje,ale zatím první tankování tak poznám až třeba po třetím.

svatoplukkonecnyvt13. června 2025

skvalitňuje vlastnosti nafty a oprvdu funguje s polečně s příprvkem na čištění filtru a EGR ventilu.

mira.sel18. listopadu 2024

Kultivovany chod motoru.

karel.mok5. listopadu 2024

Na základě doporuceni

Zdál se mi lepší chod motoru,,,lepší starty a celkový dojem pro klidnější chod motoru ve všech otáčkách!! Škoda, ze už ho Motora nenabízí!! Je potřeba ho používat delší dobu pro lepší účinnost motoru!!