Pneumatické kladivo Recenze Metabo UHEV 2860-2 Quick

Recenze Metabo UHEV 2860-2 Quick

Kombinované kladivo Metabo UHE 2860-2 Quick nabízí vysoce výkonný elektropneumatický příklepový mechanizmus a disponuje výkonem 1100 W. Součástí je kolečko pro nastavení předvolby otáček a počtu příklepů. Má upínací systém SDS-Plus.

boudyspavel1. srpna 2025

Sekání, vrtání, příklepové vrtání, SDS a normální vrtání v jednom

Varianta sada vrtáků 10 ks
Registrovaný uživatel16. května 2025

Nářadí Metabo používám přes 30 let a jsem spokojen

Nevzpominam na nějaký

Obecně Metabo OK

Varianta sada vrtáků 5 ks
ondras.6625. března 2024

Dlouho jsem porovnával parametry s konkurencí a Metabo vyšlo jako rozumná volba.

Varianta bez příslušenství
Registrovaný uživatel16. července 2023

Je skvělý pomocník.

Registrovaný uživatel28. října 2022

Tento produkt se mi osvědčil dlouholetým bezporuchovým provozem. Vyniká svojí bytelnou konstrukcí a bezporuchovostí. Jsem elektrikář, takže toto zařízení používám velice často.

Jediná vada je ,že prodejce nedodal český manuál.

Registrovaný uživatel1. června 2022

Dlouhodobá skutečnost s touto značkou

Max.spokojeost.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Nastavené otáčky "drží' i přes změny zatíženi Pohodlné ovládání regulátoru otáček

Registrovaný uživatel26. března 2022

jako jediný má dvě rychlosti vrtání, pak vrtání s příklepem, a sekání, takže pokud je potřeba jeden univerzál, tento je nejuniverzálnější, s dostatečným výkonem, (především vrtání s příklepem je excelentní)

- těžký, v případě hlavně práce nad hlavou je to znát, pro občasné potřeby dostačuje, pro dlouhodobou práci je lepší mono-funkční nářadí - nelogické přepínání převodovky kdy jedna rychlost vrtaní je na jedné straně a druhá rychlost na druhé straně a mezi vrtání s příklep a sekání

univerzální stroj, monofunkce to co umí většinou dělají líp (vrtačka bude výrazně lehčí, kladivo bude zvládat větší výkony atd... ), ale pokud se nevyplatí mít víc mono funkčních mašinek pak tato zastane všechny. Měl sem předchůdce a ten byl neutahatelný, tak snad kvalita zůstane.

Varianta 600713510 + sada vrtáků 10 ks
Registrovaný uživatel16. února 2022

Jedna z posledních značek, co si ještě zachovává kvalitu.

Je těžší, to je ale dáno bytelnou konstrukcí a "pajšlem".

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Vynikající nářadí.uz jsem měl vrtačku od této značky.a doufám že i tohle vydrží 20 let

Registrovaný uživatel12. října 2021

Silak

Registrovaný uživatel12. října 2021

Dobré vrtací kladivo, armovaný beton vrtá v pohodě. Výměna sklíčidla pro běžné vrtání je jednoduchá.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Cena vykon kvalita....doporucuji

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Zatím v praxi moc nevyzkoušeno,ale dle parametrů velmi univerzální použití

Registrovaný uživatel13. listopadu 2020

Vrtačka lehká a vypadá v pohodě, zatím málo používaná převážně na vrtání do betonu - pánové, co psali, že jede jako do másla mají asi máslo z mražáku :-). Celkově zatím hodnotím kladně.

Kufr působí dost lagricově, ale tím se naštěstí nevrtá...

Registrovaný uživatel27. října 2020

- 2 rychlosti - dobrý poměr výkon / váha - bezpečnostní prvky ( prokluz při zakousnutí) - konstantní otáčky při práci - 3 roky záruka - kladné zkušenosti se zn Metabo

- otáčky nelze zvyšovat od nuly, ale od minimální úrovně, která je "relativně" vysoká

nejsem profík a nákupem jsem řešil potřebu univerzálního pomocníka do domácí dílny: - příklepové kladivo pro rekonstrukce, opravy, předělávky - silnou příklepovou vrtačku, abych nemusel řešit podkladový materiál - silnou vrtačku pro míchání malty, lepidel a pod. - vrtačku na kov pro velký průměr vrtáku, kde potřebuji pomalé otáčky - vrtačku pro broušení ve vysokých otáčkách Pro domácí hobby práce je sice drahá vzhledem k nízkému využití jejího potenciálu, ale dělat s ní je radost. Mám v dílně třetí produkt od Metaba ( okružní + pokosová pila) a jsem s nimi spokojen. Doporučuji.

Registrovaný uživatel15. června 2019

kvalita spolehlivost