Kompresor Recenze Metabo Basic 250-24 W

Recenze Metabo Basic 250-24 W

Olejový kompresor Metabo Basic 250-24 W je výkonný, robustní kompresor pro jednoduché komerční použití. Kompresor je určen pro jednofázový střídavý proud. Pracovní tlak odpovídající použití, je navíc regulovatelný redukčním ventilem s manometrem. Dobrý studený start je zajištěno díky tlakovému spínači s odlehčovacím ventilem.

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

Velmi pěkné zpracování, olej přibalen, rychlé zprovoznění. Profesionální jednání v prodejně. Super cena.

Doporučuji jak prodejnu tak stroj.

Varianta bez příslušenství
Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Velmi tichý a stabilní

Varianta bez příslušenství
Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Pěkný stroj.

Registrovaný uživatel10. září 2021

Hezká barva

Ze tří spojů byl únik vzduchu, to zas tak nevadilo, pretesnil jsem. Horší byla rychlospojka na výstupu, ale měl jsem doma náhradní, takže investice nebyla velká. Ovšem nejhorší bylo, že po třetím natlakování začal pojistný ventil vypouštět už při sedmi atmosférách. Takže kdybych to nechal zapnuté, jede v kuse než se spálí... Jsem hrozně zklamaný, bylo mi jasné že se to jen tváří jako made in Germany, ale myslel jsem že Němec to aspoň zkontroluje. Už nikdy více si Metabo nekoupím.

Registrovaný uživatel2. června 2021

Splňuje ve své třídě.

Registrovaný uživatel7. května 2021

Málo hlučný, oproti předešlém kompresoru.

Krátká vodící rukojeť