Průmyslový vysavač Recenze Metabo ASA 25 L PC 602014000

Recenze Metabo ASA 25 L PC 602014000

Elektrický vysavač pro suché a mokré vysávání ideální pro mobilní použití díky nízké hmotnosti a čtyřem kolečkám. Je vhodný pro vysávání staveniště, dílny nebo garáže. Lze připojit k elektrickému zařízení pro zachování čistoty na pracovišti. Výhodou je automatické zapínání a vypínání s připojeným přístrojem.

Registrovaný uživatel1. srpna 2024

splnil očekávání, spousta příslušenství, jednoduché čištění

trochu slabší tah, takže pro profesionály asi nebude ideální volba.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Jenom klady

Registrovaný uživatel25. února 2022

Rozhodně provedení a výkon jsou přesně co potřebuji. Ohledně ceny ,taky spokojenost. Dostupnost náhradních sáčků i filtru . Vysavač používám při stavbě a rekonstrukci chalupy a je to držák . Vysavač je dobrý i ohledně oklepu filtru. Za mě dobrá volba .

Registrovaný uživatel18. května 2020

Zatim pouze krátce, tedy ani silne ani slabé stranky.

Registrovaný uživatel2. března 2020

Velké zklamání, vysavač velmi málo táhne.

Nelze vrátit, mrzí mě, že jsem si ho koupil.

Registrovaný uživatel21. června 2019

Vysavač má velkou nádobu a je lehký.to je tak asi vše. Atrapa průmyslového vysavače.

Jemným prachem se filtr za chvilku ucpe a za čas i prolétává skrze filtr , dříve než je nádoba plná je filtr ucpaný,a musí se celý vysavač vyčistit.

Myslím že vysavač bude mít dobré uplatnění spíše v dílně u domácího kutila , profesionální nářadí na každodenní použití to není . Odpovídá cena výkon.

Registrovaný uživatel16. února 2018

výkonný, tichý, přesně co jsem od průmyslového vysavače potřeboval, vysáváme i prach z broušení SDK výborný poměr cena výkon