Menstruační kalíšek Recenze Merula Cup Strawberry XL

Recenze Merula Cup Strawberry XL

Merula Cup je menstruační kalíšek, který se vyrábí v Německu od roku 2016 z certifikovaného lékařského silikonu. Oproti ostatním menstruačním kalíškům se Merula Cup značně liší svým kulovitým tvarem, díky kterému se skvěle přizpůsobí vašemu tělu. Merula Cup se hodí jak pro slabou, tak i pro silnou menstruaci. Kalíšek je velmi nízký a díky svému tvaru je tak výborným řešením pro ženy s nízkým…

Registrovaný uživatel10. července 2025

Nejlepsi kalisek,co jsem kdy mela. Velice pohodlny, dobre se zavadi i pres svou velikost. Prijemny material. Po zavedeni o nem nevim, sedi kde ma. Super pri silnejsi menstruaci.

Urcite doporucuji.

Registrovaný uživatel5. července 2023

Velky, ale pohodlny. Nemam co vytknout. Lituji, ze jsem tak dlouho rozmyslela, zda koupit ten nejvetsi nebo ne.

Registrovaný uživatel11. června 2023

Špatně se odhaduje správná velikost.

Registrovaný uživatel15. září 2022

Pevný materiál a opravdu lépe drží, původně jsem měla obavy ze stopky. Nakonec tím jak je měkoučká a po jednom zastřižení není vůbec cítit.

Měla jsem strach z velikosti. Možná by mohl být menší, (můj výběr) ale je pravda, že při silnějších dnech zase úžasné. Takže jen manipulaci oproti jinému kalíšku jsem se učila znova.