Dámské tenisky Recenze Merrell Vapor Glove 3 Luna Leather J003400

Recenze Merrell Vapor Glove 3 Luna Leather J003400

Dámská volnočasová obuv Merrell Vapor Glove 3 Luna Leather vám dopřeje pocit chůze na boso díky technologii Barefoot. Tyto minimalistické boty mají jednoduchý, ale elegantní vzhled. Svršek z kvalitní usně a tenká podešev Vibram vám zajistí komfortní chůzi a vy si budete připadat opravdu jako byste chodili naboso. TrailProtect Pad zaručuje zvýšenou ochranu při došlapu.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2023

Krásné, pohodlné. Na podzim jsem je nosila pořád.

Varianta 39
Registrovaný uživatel25. července 2023

Pohodlná a perfektně sedí

Varianta 37
Registrovaný uživatel12. října 2022

Moc pohodlné na chůzi. Ve škole se v nich nepotí noha. Přéjemě obemknou nohu. Špička skvěle uzpůsobena proti okopu.

První týden mě lehce tlačil ukazováček. Kratší tkaničky - na dva uzly je musím občas znovu převazovat.Při nazouvání se častěji špatně shrne jazyk boty.

Jsem spokojená, doporučila bych, 3 lidi v mém okolí si je na mé doporučení už koupili.

Varianta 41
Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Naprosto boží boty! Bez výhrad!!!

Varianta 40
Registrovaný uživatel29. dubna 2021

příjemná, lehká, pohodlná, městská teniska s dostatkem prostoru v přední části boty

Tenisky jsem zatím měla 2x a nachodila jsem v nich asi 15km po městských chodnících. Přestože jsou to mé první barefootové boty, tak mě mile překvapilo to, jak jsou pohodlné. Při chůzi po různých typech chodníků jsem nijak nepříjemně nevnímala nerovnosti povrchu. Botky mě nutí přirozeně zapojovat více střed a přední část chodidla, protože kdyby všechny nárazy při došlapu vstřebávala pata, tak asi dostane pořádně zabrat.

Varianta 38,5