Pohodlné boty, dlouho vydrží, pevnější boty, na podzim a jaro ideální.
Kupuji opakovaně, dobrá zkušenost.

Pohodlné boty, dlouho vydrží, pevnější boty, na podzim a jaro ideální.
Kupuji opakovaně, dobrá zkušenost.
Super,nosím je už 15 let,stále perfektní,mají trošku jiné tkaničky které moc nedrží a tvrdou zadní část paty ale pro mě dobrý...díky
Lehká obuv
Tvrdá bota , na patě po krátké chůzi tlačí i v oblasti palce
Už bych si ji nekoupil, vůbec je asi nebudu moci nosit. Velice mne zklamaly a to stály dost peněz
Pohodlný, funkční. Mám už třetí pár. Přijde mi, že každý další vydrží méně než předchozí. Tak uvidíme, jak to bude tentokrát.
Lehkost,zpracovaní a cena odpovídající kvalitě.
Už som mal starší model, poznám tento produkt, keďže som bol spokojný s predchádzajúcim výrobkom, preto som si kúpil aj tento. Je to univerzálna turistická obuv ako na denné nosenie ale aj do horskej turistiky. Tie staršie som používal od začiatku jesene až do konca jari skoro každý deň. V lete len na pešiu turistiku.
Skvelá obuv za výbornú cenu.
Pohodlné nošení.
Výborná kvalita zpracování
Tyto boty si kupují již mnoho let a jsem s nimi velice spokojen.
Zde není co napsat.
Jiné boty nekupuji.
nosím je přes 20 let
jednoduše vše super
používám několik párů a to denně
Není co dodat. Jednoduše Merrell Moab 2 GTX Beluga
Tyto boty kupujeme v rodině již několik let. Letní i zimní. Spokojenost.
Lehké, zatím nepromokly, a slušně větrají, a perfektně drží podrážka na nezpevněném terénu
Tvrdší pata, udělal se mi puchýř na patě, ale velmi rychle se rozchodila a teď už dobré
musel jsem vzít větší číslo boty než obvykle,
naprostá spokojenost, solidní cena
Má vše, co je v popisu, výborná podrážka, kvalitní svršek, dobré tkaničky.
Na patě má šev, který se mi zařezává do paty. Po měsíci používání se pata asi přizpůsobila, už to jen mírně tlačí.
Spokojenost s výhradou na patu!
A ještě jedna připomínka, je lepší koupit o něco větší nebo dobře odzkoušet v obchodě!
Lehká treková bota s Vibram podrážkou a Goretex membránou. Pohodlná a držák
Jsou to již druhé boty tohoto typu v řadě. Nutno kupovat větší číslo než jste zvyklí, vyzkoušet!
tento produkt opakovaně nakupuji. Má širší botu, dobře se v nich chodí i delší trasy. Používám min. 5x týdně.
ne vždy všechny velikosti v obchodech
Už som tuto značku mal,spokojný.
až na jeden stěžejní zápor bych se do ní zamiloval... Bota je hezká, pevná, a působí poctivě
Nevím zda mají boty podivně řešenou patu, nebo mám divnou patu já (je to dost možné)... Moc se mi nestává, že mám po kilometru patu rozedranou na krev, ale v těchto botech se mi to nepodařilo rozšlápnout a ani po cca 15 nachozených kilometrech se to nezlepšilo. V patě je zevnitř šev o který se mi pata brousila... Zkoušel jsem vložky i utáhnout boty aby mi v nich noha víc držela ale jediné řešení bylo dvoje ponožky což v zimě je OK, ale v teplejším počasí bych radši ponožku jen jednu. Výšlap v -15°C na Dolní Moravu jsem absolvoval v suchu a teple...
Boty jsem chtěl vrátit ale tchán zrovna sháněl podobné boty a sedly mu jak p* na hrnec... Jemu se pata nerozedírá a nemůže si je vynachválit. Alespoň jsem mu ušetřil podobné shánění padnoucích bot, v době kdy jsou obchody zavřené, jako jsem neúspěšně absolvoval já...
Poctivě udělané boty.I když jsou dražší,jednoznačně se vyplatí.Jsou to moje třetí boty této značky a ty předchozí dvě byly nezničitelné.Jednoznačně doporučuji.