Značku Merrel používám dlouho. Takže spokojenost.

Značku Merrel používám dlouho. Takže spokojenost.
Lehké, pohodlné a pěkné.
Kvalitní zpracování
Od prvního obutí se v nich dobře chodí
Membrána nepustí vodu dovnitř boty
Luxusní na noze,mám už druhé .
Po dlouhé době kvalitní značka bot a suprově drží na noze a jsou pohodlne
POHODLNÉ
Nosim je 2 zimy a zatim bez jedine vady. Vzdy po zime naimpregnuju a hodim do skrine. Za me v pohode.
Komfort při nošení
Nepromokavost (s Goretexem obecně jsem nikdy neměl problém u jakékoliv obuvi)
U těch mých začala po pár měsících šíleně vrzat podrážka. Až tak, že je nosím už jen na zahradě.
Může to být náhoda, může to být konstrukcí a materiály...
Ok produkt
Merell je prostě Merell. Super
Vzhled
Chvilku vydrží, snad.
Cena - kvalita
Kvalita zpracování
Kvalita materiálu
Bohužel po půl roce musím změnit svoji recenzi.
Boty jsem si pochvaloval. Ale po půl roce do boty začalo zatékat přes membránu.
Podrážka je opotřebená. Takže celková kvalita nic moc, bohužel mě tato zkušenost stála skoro 2000,- Takže radši vybírat jinde. Co jsem četl na internetu u značky Merrell, je to docela běžná věc (problém s kvalitou výrobků). Příště bych se takové značce radši vyhnul.
Můžu srovnávat s botami ve stejné cenové relaci např. Salomon nebo Adidas a vždy boty vydrželi mnohem déle a v lepším stavu.
Takže nyní je snad jediný pozitivum vzhled. Cože je dost málo, kdyby bota stála 500,- neřeknu ani píp, ale i nyní se prodává i za více než 2000 Kč +.
Takže nedoporučuji, radši vybírat jinde..
Merrell jsou nej..Poslední 3roky nosím jen tuhle značku.a tenhle model je zatím nej...
Lehké, pevna podrážka, pěkný vzhled, Gore-Tex, s Merrell jsem vždy spokojen, neboť mám širokou nohu a Merrell jsou na širší nohy