Malý switch, splňuje, co potřebuju. Za dobrou cenu.
Funguje už 4 roky spolehlivě. Potřeboval jsem další větvení jinde, tak jsem koupil třetí stejný kus. Proč vymýšlet něco jiného, když tohle jede bez problémů.

Mercusys MS105G je spolehlivý switch s dobrým poměrem cena/výkon, který zvládá běžné domácí použití bez problémů. Uživatelé oceňují jeho jednoduchost a rychlost, i když někteří zmiňují drobné nedostatky v konstrukci a příslušenství.
Malý switch, splňuje, co potřebuju. Za dobrou cenu.
Cena
Rychlost
Počet slotů
Překvapivě bytelná konstrukce (i když je to plast)
Pofidérní síťový kabel (ale je součástí balení, což je velké plus)
Super poměr cena/výkon, snad nejlevnější switch co má dostatečnou rychlost na dnešní průměrnou domácnost, pět portů bohatě stačí na běžné rozšíření.
zátím nevyzkoušeno
lehký
zrychluje internet
funguje bez problému
design
slušná kvalita za dobrou cenu
Jednoduché, funguje jak má.
Žádné jsem dosud neobjevil.
levný, ale spolehlivý kousek pro gigabitovou domácí infrastrukturu
neškodily by protiskluzové "nožičky", protože je to opravdu mrňavá krabička a kabely s tím hýbou, ale nic, co by člověk neočekával...
dobrá koupě, nelituju