Mesh Recenze Mercusys Halo H80X 2 ks

Recenze Mercusys Halo H80X 2 ks

Halo funguje jako jednotný systém, který zaručuje silný signál Wi-Fi v každém koutě vašeho domova a poskytuje neuvěřitelně rychlou a stabilní síť. Přerušování připojení a načítání do vyrovnávací paměti se stanou minulostí. V balení naleznete 2 jednotky s Dual-Band WiFi AX3000 (574 + 2402 Mbps) MU-MIMO s integrovanými anténami a třemi ethernetovými porty 10/100/1000 Mbps. Jednotky podporují…

michal.tomsu4. prosince 2025

Hezký vzhled, jednoduchá instalace, cena, možnost vypnout diodu. I přes zprávu druhé jednotky o slabém signálu dokáže tato přes kabel dodat 900MBps. Automatická instalace druhé jednotky.

Chybí tlačítko pro vypnutí, je potřeba vytáhnout ze zásuvky.

Za ty peníze skvělé! Aplikace krásně intuitivní, instalace i správa je hračka.

mivalg15. února 2024

Funguje bez problemu tak jak ma,doufam te vydrzi.Menil jsem puvodni D link,kdy behem roku 3xvymena produktu a nefungovalo...

Registrovaný uživatel27. července 2023

Snadná instalace WiFi po celém domě bez problémů

Registrovaný uživatel23. června 2023

jednoduchý na obsluhu a vypadá lépe než jsem čekal

dosah určitě není tak velký jak píše výrobce, je to stejné jako předchozí tp-link za 1000kč. wi-fi nerozchodím na TV Samsung, dříve bez problémů. Používám kabel

celkově plní očekávání, ale levnější produkt s WIFI5 by sloužil stejně

Registrovaný uživatel17. února 2023

Pokrytí Přehledná app Jednoduché zapojení 3x Gb LAN WIFI 6 2 pásma Kompatibilita s ostatní řadou H

Kvalitní Mesh systém. Jsem rok spokojený s funkčností H50, tak jsem pro rozšíření vzal H80, kde je wifi 6 a rychlejší přenos. Kompatibilita v Mesh bez problému. Automaticky nabídnuto přepnutí hlavní jednotky na vyšší model H80. Pokrytí celého domu perfektní.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Přišlo dnes, takže zatím nemohu hodnotit