Recenze Merco Stem RX8465 nástavec vidlice černý

Recenze Merco Stem RX8465 nástavec vidlice černý

Pokud potřebujete u svého kola zvýšit řídítka, jednoduchým a praktickým řešením je nástavec na vidlici Merco Stem. Nástavec je vyrobený z odolné slitiny hliníku, jeho hmotnost je 185 g a celková výška 11,5 cm. Spodní vnitřní průměr nástavce je 28,6 cm.

Petr18. května 2025

Pasuje přesně Funguje jak má

Na výrobku ani v návodu není uveden utahovací moment

Registrovaný uživatel7. června 2023

Super cena a kvalita

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

výborná věcička pro vysokou postavu

Registrovaný uživatel19. října 2022

Objednal přes shop, osobně vyzvednul. Žádný problém. Namontoval, jezdím. Žádný problém. Co víc si přát. Mě stačí a vyhovuje, protože kolo používám zejména v městském provozu na nenáročných komunikacích, čii nízké namáhání krčku. Za sebe doporučuji.

Registrovaný uživatel15. října 2022

Zvyšuje posed, více pohodlí při jízdě. Je to jednoduchý mezičlánek mezi rámem a řídítky za velmi dobrou cenu. Produkt používám občas

Neshledal jsem žádné zápory

Registrovaný uživatel1. června 2022

Jednoduchá montáž

Registrovaný uživatel8. března 2022

Funkční

Registrovaný uživatel15. září 2021

Zvedne řídítka o znatelný kus, jízda je pak daleko pohodlnější (pro mou starší osobu). Sice neskáču na trailech, ale pár sjezdů lesem přežil bez újmy - věřím mu.

Ten dlouhý šroub od té čepičky by byl u mého kola potřeba o dva centimetry delší. Chtělo to trochu přemýšlet, 15cm dlouhý šroub v železářství neseženu. Jen doplním, že se nejedná o nosnou část, dá se klidně jezdit i bez té čepičky.

Jsem zcela spokojen.