Boxovací pytel Recenze Merco BC160 Basic 0,8 kg

Recenze Merco BC160 Basic 0,8 kg

Nafukovací boxovací trenažer Merco BC160 Basic je skvělou pomůckou pro odbourávání stresu pro dospělé, pro děti je pak vhodným nástrojem k vybíjení nadbytečné energie. Trenažer může být rovněž řešením pro všechny milovníky bojových sportů, kteří v důsledku omezeného prostoru hledají vhodnou alternativu za klasický závěsný boxovací pytel. Může proto sloužit i pro rozvoj celkové fyzické zdatnosti…
Porovnat ceny 750 Kč

Jan25. ledna 2024

neklade odpor

nic moc

Registrovaný uživatel20. května 2021

Ve sváru uniká vzduch. Bohužel nedá se používat déle jak 10 minut

Registrovaný uživatel15. května 2021

lehké levné

lehké musí se neustále dofukovat, ráno ho nafouknu a do oběda už je z něj měkouš

Registrovaný uživatel8. května 2021

Super relax

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Když jsem to nové rozbalil a do podstavce nalil pár litrů vody, zjistil jsem, že voda vytéká z praskliny ven. Ještě že jsem to plnil ve vaně. Ale nedovedu si představit, že při tak tenkém materiálu to dětem praskne v pokojíku a ty litry vody se vylejou na plovoučku. Prostě Čína.

Kdyby byl materiál v podstavci silnější, mohlo by to být i dobré. Takhle jsem to zalepil a dovnitř nalil místo vody sádru. Pohoda a klid, že nebudu mít skutečně plovoucí podlahu.

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Po 10 dnech ve spoji utíká vzduch