Autovosk Recenze Meguiar's Ultimate Compound 450 ml

Recenze Meguiar's Ultimate Compound 450 ml

Meguiar's Ultimate Compound je účinná leštěnka se speciálním složením na bázi super-mikroabraziv, které účinně a přitom velmi šetrně odstraňují škrábance, oxidaci, skvrny od tvrdé vody, kyselých dešťů i ptačího trusu. Směs lešticích olejů navíc rozjasní lak do brilantního lesku a připraví povrch pro závěrečné voskování. Díky revolučnímu složení obnovuje povrch, na rozdíl od podobných, avšak…

bartazde12. června 2025

Super nic víc.

Registrovaný uživatel23. července 2024

Opravdu funguje :)

Dobrá cena, přípravek je skutečně účinný, po jedné aplikaci šrámy výrazně "zaleštěné". Po aplikaci jsem zatím s autem nebyl na myčce, proto nemůžu potvrdit jak je "zaleštění" trvanlivé. Přesto jednoznačně doporučuji.

radecek.schejbal3. června 2024

Byl jsem s ním spokojen již dříve, proto jsem ho opět koupil.

Registrovaný uživatel16. srpna 2023

Je to hrozně hustý-ani to nejde pořádně vymáčknout z lahve. Špatně se roztírá. Dělá to hrozný kocoury. Necháte na rozleštění ruce.

Za ty peníze jsem naštvaná. Neleštím první auto. Za mě nedoporučuji.

Registrovaný uživatel9. července 2023

Pěkná rychlá práce.

Trošku cena.

Registrovaný uživatel15. května 2022

Výborná leštěnka

Registrovaný uživatel1. března 2022

Zoxidovaný lak ubírá rychle a bez námahy. Nebere víc, než je třeba. Za léta jsem vyzkoušel víc přípravků, i profesionálních a neměl jsem nic lepšího. Nestojí zrovna málo, ale cena odpovídá kvalitě.

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Skvělý výsledek leštění Osvědčená značka