Recenze Medopip Plus těsto na krmení včel 1 kg

Recenze Medopip Plus těsto na krmení včel 1 kg

Včelí chléb používáme brzo na jaře, na počátku plodování včelstev, i na podněcování včelstev v bezsnůškovém období, po medobraní v letním období a při chovu matek. Do těsta je přidaný Peludal (náhrada květového pylu) a Fortepip Kobalt (vitamíny a minerály), čím se zvýší kvalita krmné kaše připravované včelami pro matku a chovaný plod, a to i v období, kdy příroda poskytuje málo nektaru a pylu.…

buchtalubomir25. června 2025

chtěl jsem odzkoušet jednoduché použití, u roje kompletní sáček s prořezy přímo na loučky jako první podpora, při výchově smetence těsto namáčknuto mezi horní loučky, několikrát opakováno podle situace; těsto se na prsty téměř nelepí - příjemná a rychlá práce

jsem spokojen, příští rok kupuji znovu

Registrovaný uživatel3. srpna 2024

Je pěkně husté a neteče.

Registrovaný uživatel25. července 2023

Výborná konzistence

Registrovaný uživatel30. dubna 2023

nic to nepřineslo

lepší jsou naše produkty a ne ty zahraniční.

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

už jsem ho vyzkoušel letos v předjaří. včelky byly v plné síle a vitální.používám ho jenom na jarní podněcování.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Snadno se skladuje,docela jednoduše se podává a holky jej dobře a bezezbytku přijímají. Odpadá míchání a spousta práce okolo přípravy tekutého krmiva.Rozbalím a podávám-perfekt.

Zápory jsem doposud nenašel.

Zase jeden dobrý přípravek co nám včelařům usnadní práci.

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Nic moc

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

při loňském jaru to byla jedna s možností jak zachránit nebo podnítit včelstva. Letos jsem si to pro jistotu koupil znovu.

zatím jsem nezjistil nějaké nedostatky

Včelstva byla lépe připravena na okamžitou snůšku - když vykvete všechno najednou.