Elektrický kartáč na vlasy Recenze Medisana LC860

Recenze Medisana LC860

Elektrický odvšivovací hřeben Medisana LC 860 má dostatečně dlouhou hřebenovou plochu 6 cm. Tento hřeben zneškodňuje vši a hnidy bez použití chemických prostředků, což oceníte zejména u dětí. Je nakolik všestranný, že dokáže zneškodnit i blechy v kožichu vašich čtyřnohých miláčků. Bateriově poháněný hřeben vydává bzučivý zvuk, přesušení tohoto zvuku znamená zneškodnění vši nebo vajíčka.

bezdekova.adriana8. srpna 2025

Efektivni

janka-h29. června 2024

Vybírala jsem dle recenzí, ale s produktem moc spokojeni nejsme...

Slabé štětinky na hřebenu, háklivé na ohnutí apod. Špatně řešené umístění baterie a kartáčku na vyčištění - oboje v jednom uzavírání, když chcete vytáhnout jen hřeben vypadne na vás i baterie...celkově uzavírání baterie + hřebínku mi přijde dost fórové a ne úplně funkční...k hřebínku nebyl dodán český návod (v balení bylo celkem 12 návodů v různých jazycích a ani jeden v češtině!!!)

Nevím jestli bych produkt úplně doporučila, za mě docela zklamání...snad bude aspoň fungovat. Kamarádka měla jiný hřeben od jiné značky a ten mi přijde na ovládání apod. podstatně praktičtější. Příště asi nedám na recenze...

kaschteova15. dubna 2024

Zabral

rychle přestal fungovat kontakt s baterií

Asi silně poruchový přístroj, který ale jinak vši odstranil

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Dobrá myšlenka, snad i spolehlivě likviduje

Pokrok nezastavíš

Registrovaný uživatel25. února 2021

vůbec nelze používat - je k ničemu

nekupovat

Registrovaný uživatel17. září 2020

Po všech negativních zkušenostech s různými drahými přípravky z lékárny, skoro zázrak. Doporučuji.

Registrovaný uživatel15. dubna 2020

je to úplně k ničemu, zbytečně vyhozené peníze. lituji že jsem to kupovala. tahá to vlasy a žádné vši to to nevyčeše.

už nikdy víc.je to j ničemu

Registrovaný uživatel30. prosince 2019

Produkt jsem si vybrala na základě recenzí uživatelů.

Špatné čištění,integrovaný malý kartáček, který se velmi špatně vyndavá na tož používá. Zvuková detekce je nespolehlivá. Velmi drahý v poměru cena x kvalita.

V zoufalství vyzkoušíte cokoliv ať to stojí co to stojí, stalo se.Rozhodně bych nedoporučila jako 100 % funkční.

Registrovaný uživatel26. července 2019

možná dobré na vši

na blechy na psi a kočky špatný blecha se nedá dohonit natož vyčesat.

koupila jsem ho na blechy,tak,že škoda peněz,nechápu proč je hřeben tak drahý.