Pleťový krém Recenze Medipharma Olivenöl intenzivní krém s vitaminy A a E 50 ml

Recenze Medipharma Olivenöl intenzivní krém s vitaminy A a E 50 ml

Olivenöl intenzivní krém s mimořádně kvalitním olivovým olejem lisovaným za studena je obohacený o vitaminy A a E. Podporuje regeneraci a obnovu kožních buněk suché až velmi suché pokožky. Chrání ji před vysoušením a zanechává ji jemnou a hebkou.

luca.moj26. května 2025

ověřená kvalita, používám už asi 15 let

žádné zápory neznám

Xenie9. dubna 2025

Vynikající krém na suchou, citlivou plet. Dobře se vstřebává. Používám ho denně.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Neparfémovany Hutný, ale nemastný Vhodný celoročně

Pro mou pleť ideální celoroční krém na den i noc, v létě v zimě. Používám přes 10 let a pokaždé, když zkusím jiný, zase se vrátím zpátky k tomuto krému.

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

Krém používám dlouhodobě, dobře se nanáší i vstřebává, má jemnou vůni, nedráždí pokožku. Je vhodný i pro citlivou pleť, používám jej jako denní. Za mne spokojenost.

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

Samé klady pro starší pleť

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Doporučila mi ho kolegyně,.Snadno se vstřebává, i když je mastný nezanechává mastnou pokožku.Krém využívám jako ranní i noční.

Jediný nedostatek, že občas je problém ho sehnat.

Registrovaný uživatel12. září 2022

Používám tento krém už přes 10 let a kdykoli jen tak pro změnu zkusím jiný, vždy se k němu vrátím. Žádný mi tak nevyhovuje, celoročně, v létě v zimě, ráno, večer (věk 43 let)

Žádné neznám

Celkově jsem spokojena poměr kvalita/cena