Pleťový krém Recenze Medik8 Advanced Day Ultimate Protect denní krém SPF50+ 50 ml

Recenze Medik8 Advanced Day Ultimate Protect denní krém SPF50+ 50 ml

Maximální ochrana pleti Advanced Day Ultimate Protect představuje nejpokročilejší ochranu před nepříznivými vlivy prostředí od Medik8. Před UV paprsky chrání tento denní krém díky SPF 50+ a PA++++. Denní krém je obohacený o enzymy pro opravu DNA poškozenou slunečním zářením, karnosin, extrakt z jablečníku obecného a olej z borůvek pro další ochranu pleti před škodlivými vnějšími vlivy, jako…

evuleduch15. července 2025

za mě jeden z nejlepších denních krémů s SPF50, dobře roztíratelný, pleť mám hydratovanou celý den.

michaela.klirova1. května 2025

Mám už několikáté baleni,krém je skvělý.

MonikaKomarkova1327. března 2025

Pěkně se roztírá, fajn pumpička, zatim nemohu hodnotit vyzkoušela jsem ho jen jednou.

Eliska12. června 2024

Vůbec nehydratyje. Vždycky se musím namazat jiným krémem ještě na tuhle zbytečnou investici. Za skoro 1500 zvládnu do 3 minut najít 10 senza produktu podstatně lepších kvalit. Už tuhle značku nekoupím. Tohle je druhé zklamani

Nic moc

MaGiPe9. února 2024

krém mi doporučila kosmetička, neměla jsem tušení, že u hydratačního krému s ochranou proti slunci SPF 50+ je ještě důležittější údaj PA++++. Všeobecné povědomí u nás chybí.

Registrovaný uživatel12. září 2022

textura, optimální hydratace, cena

vynikající denní krém (asi nejlepší, který jsem kdy měla)