Super, dobře se vstřebává

Medicube Collagen Jelly Cream má rozporuplné hodnocení – někteří uživatelé oceňují jeho lehkou texturu a rychlé vstřebávání, jiní si stěžují na vysušení pokožky a lepkavý povrch. Pro zralejší pleť může být vhodný jako hydratační složka pod makeup, ale v teplém počasí nebo pro citlivou pokožku se neosvědčil.
Super, dobře se vstřebává
zkouším
lepivý
krátký čas
Stačí opravdu malinko, dobrý pod makeup. Používám jen jako hydratační složku, na nic jiného nemá ambice u zralejší pletik.
Není to úplně krém na teplé počasí
Krém vytvoří na obličeji lepkavý filtr, který se vstřebává asi dvě hodiny. Nejde na něj nanést pudr ani tvářenka - pokud nechcete vypadat jako flekatý klaun. Hned po nanesení ho chci umýt, protože pleť pod ním nedýchá. Na to, kolik stojí peněz, je to katastrofa.
špatně se roztírá, gel je tužší, po aplikaci se kůže velmi leskne a je lepivá na povrchu
Od produktu jsem hodně očekávala, bohužel mi jen vysušil pokožku. Po pár použití jsem darovala. Za mě existují lepší kosmetiky.
Gelový krém, je lehký a dobře se vstřebává.