Recenze Medicube Collagen Jelly Cream zpevňující krém na obličej

Medicube Collagen Jelly Cream je kolagenový gelový krém určený pro denní péči o pleť. Tento krém je vhodný především pro osoby, které hledají produkt s anti-aging účinky a chtějí zlepšit pružnost a hydrataci pleti. Objem: 50 ml Tento krém má lehkou, gelovou konzistenci, která se rychle vstřebává a poskytuje pleti potřebnou hydrataci a výživu. Obsahuje hydrolyzovaný kolagen, který podporuje…

Registrovaný uživatel31. března 2026

Krém vytvoří na obličeji lepkavý filtr, který se vstřebává asi dvě hodiny. Nejde na něj nanést pudr ani tvářenka - pokud nechcete vypadat jako flekatý klaun. Hned po nanesení ho chci umýt, protože pleť pod ním nedýchá. Na to, kolik stojí peněz, je to katastrofa.

Varianta 50 ml
Daniela S.23. března 2026

špatně se roztírá, gel je tužší, po aplikaci se kůže velmi leskne a je lepivá na povrchu

Varianta 110 ml
Oli K.9. března 2026

Od produktu jsem hodně očekávala, bohužel mi jen vysušil pokožku. Po pár použití jsem darovala. Za mě existují lepší kosmetiky.

Varianta 110 ml
Iv22. ledna 2026

Gelový krém, je lehký a dobře se vstřebává.

Varianta 50 ml