Gadget Recenze Mediashop Panta Safe Guard M23696

Recenze Mediashop Panta Safe Guard M23696

Mediashop Panta Safe Guard M23696 představuje kombinaci kapesní baterky a praktického nářadí v jednom produktu. Má tři stupně nastavení světla, které uvidíte i z obrovské vzdálenosti. Panta Safe Guard M23696 disponuje břitvou na prořezání bezpečnostního pásu v autě, šroubovákem, nůžkami a otvírákem na konzervy. Panta Safe Guard je vyrobena z nerezové oceli a je obalena vrstvou…

Pavel Šídlo27. prosince 2023

nevalná kvalita za přemrštěnou cenu

dostal jsem to jako vánoční dárek. Bohužel je zcela nefunkční. 1. Po rozebrání nebylo izolační kolečko k nalezení. Z toho usuzuji, že to bylo zboží z reklamace a bylo normálně posláno dál do oběhu. 2. Akumulátor po přeměření má napětí cca 0,1V -> na vyhození. Nehledě na to, že nikde není uvedena jeho kapacita pro případné nahrazení novým. 3. Kvalita konektoru pro nabíjecí kabel nevalná. Už jsem takové měl a po několika použitích (nižší desítky) se vyviklá a je na výměnu. 4. Multifunkční čepelky jsou z oceli ... asi, my jsme tomu jako strojaři říkali "bláto" Závěr. Typický produkt Mediashopu a jemu podobným.

Registrovaný uživatel13. března 2023

spokojendst

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Svítí skvěle. To, že se před prvním použití musí svítilna rozšroubovat a vyjmout plastové kolečko, už mají konečně uvedeno na internetu. Měl jsem stejný problém, jako větřina lidí v recenzích.

Poměrně rychle se vybijí akumulátor, aniž by byla svítilna používána. Na akumulátoru navíc není uvedena jeho kapacita, ani žádné jeho další údaje. Uvítal bych, aby tyto údaje byly výrobcem někde uvedeny, pro případ zakoupení nového akumulátoru.

Registrovaný uživatel7. března 2022

Svítilna splnila očekávání,ideální do auta.

Chybí nějaké pouzdro nebo alespoň klip na uchycení v autě.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Baterka - bílé světlo není tak silné jak se uvádí, zoom je poměrně uvolněný. Pro toho kdo to nezná napsat aspoň, že musí vyndat plastové kolečko mezi baterií a kontaktem baterky.

Cena by měla být úměrně kvality nižší

Jirsu22. dubna 2021

Naprostá spokojenost, funguje tak, jak ukazuje reklamní video.

Zarazilo mne, že baterka svítila pouze při nabíjení.

Našel jsem řešení, když jsem se podíval na poslední recenze tohoto výrobku, ve kterých bylo doporučeno baterku rozšroubovat a vyjmout plastové kolečko, bránící kontaktu baterie a žárovky. Poté již baterka byla zcela funkční. Doporučuji uvést tuto důležitou okolnost do popisu výrobku a předcházet tak zbytečnému vracení výrobku jako nefunkčního.

Registrovaný uživatel2. ledna 2021

Dobře svítí

V návodu není napsáno že se musí odsroubovat celý vršek a odebrat malé plastové kolečko co je mezi baterií a žárovkou, po tom teprve svítí.

Rodofcb27. prosince 2020

Už funguje

Měl jsem problém svitila jen na nabíječe

Rada pro vás co maturuji co udělat aby svitila bez nabíječky je taková : musíte ji rozšrubovat má závit a vevnitř odstranit plastové kolečko Taky mě to trvalo než jsem nato přišel !

Luděk Macoun27. prosince 2020

svítí dobře...

....ale jen na nabíječce jinak ne

David Talavera26. prosince 2020

Funguje pekne

Funguje pekne pouze pripojena k nabijecce. Po odpojeni nelze spustit. Nejsem prvni..