Malování super

Malování super
Sotva jsem zacla tak se ulomila hulka. Skladaci ze trech dílů, kyvalo se to od začátku ale pak se to zlomilo přímo ve válečku. Já to koupila jenom kvůli stropu protože nesnáším když mi teče barva na hlavu, a teď s tím už teda nikam nedosáhnu...
No tak jsem to držela v ruce malovala jsem dál a upadl mi deklik který zakrývá barvu která se tam nalije. Tak jsem jela dál a po pěti tazích váleček vylétl z toho rámu který ho drží. Bohužel už je to dlouho co jsem to koupila. Tak vás aspoň před tímto chci varovat.
vpořádku
Je to dárek pod stromeček
Spolehlivý
Doporučiji
Sada válečků přišla rychle.
Do velkého válečku je opravdu nutné trefit hustotu barvy. Při řidším naředění protéká, při hustším se váleček smýká po stěně, špatně se otáčí. Malý váleček mi nejde zavřít, takže k ničemu. Rohová špička se po prvním použítí úplně sedřela, takže zlatý rohový štětec. Nastavitelná tyč k ničemu, prohýbá se, nelze s tím malovat. Malování stropu s tyčí, nelze. Při kvalitní barvě ani moc nevadí švy na válečku.
Na vymalování malé místnosti stačí, ale na celý byt absolutně nevyhovuje. Příště nedám na reklamu, kde s tím vymaluje lehce pomalu i dítě. Je to trochu víc klamavé. Podruhé bych již nekoupila, nejdřív doporučuji pročíst recenze.
Materiál válečku ,po prvním použití se drolí,nevhodná tyč na malbu stropu -tenkostěnné trubky. Mezi válečkem a oky držáku velká mezera -při malování dochází k záseku a následnému smýkání,váleček se zablokuje. Potah válečku není celiství. Dotaz -zkoušel někdo s tímto produktem.Myšlenka dobrá ,provedení katastrofa.Výrobce by měl celé to,,překopat např.do nového odlitku vík přidat otvory pro malá ložiska do kterých by zapadly výstupky
které by byly odlité na bocích držáku
Nedoporučuji teče barva, i když jsem dal polovinu válečku, a i když jsem naplnil skoro plný váleček, podvod!!!!!
Nedoporučuji teče barva, i když jsem dal polovinu válečku, a i když jsem naplnil skoro plný váleček, je to podvod!!!!
Nedoporučuji teče barva, i když jsem dal polovinu válečku, a i když jsem naplnil skoro plný váleček,,, je to podvod, teče,!!!!!!! Nedoporučuji!!!!!!!! Dávám to na inspekci
Dobře se s ním maluje
Je potřeba utrefit hustotu barvy
Skvělý jednoznačně !
Ulehčení práce při malování bytu.
celá sada v jednom balení
Fakt nic nekape, nemusíte nic přikrývat.
Kromě nalévání naprosto čistá práce.
Vydrží strašně málo - okraj válečku se nám o štukovou omítku doslova obrousil.
Malý byt se s tím asi dá zvládnout, ušetří čas na přikrývání nábytku. Větší byty si myslím už s tím nejdou udělat, váleček se obrousí.
Už nikdy si tento výrobek nekouoim,cca po pár minutách se zlomila násada a aniž bych vymaloval jeden pokoj tak váleček je na odpis.Nedoporucuji koupeno tohoto výrobku,zlaté klasické válečky
Cena a rychlost obchodu
Jsem zklaman z toho, že oba valecky mají švy. V TV je propagovan bezešvý váleček.
Uvidíme...
už si nikdy nekoupim tenhle valeček když do něj nalijete barvu a začnete malovat tak vam vypadne z vodici lišty nebo vodici uchyceni když našruobujete nastavce tyčky ta se prohnou nesmi se vubec naně tlačit malovat snim strop to je zažitek misite mit ochranou helmu,bryle.,plaštěnku . radil bych ho vubec nekupovat a mate klid jsou to vyhozeny penize.