lehkký dobrý tlak
jinak jsem spokojen

lehkký dobrý tlak
sýtko se nechce ponořit
jinak jsem spokojen
čerpání vody z nádob na zahradě
Tlak ani průtok zdaleka neodpovídá uvedeným údájům. Přívodná hadice je tak tuhá a skroucená, že je téměř nepoužitelná, a když, tak na velmi krátkou vzdálenost.
Bohužel v České republice klasický příklad klamavé reklamy! Rozhodně sotjí za pozornost pro televizní pořad Černé ovce!..
Pokud by vše fungovalo jak má tak asi na malou zálivku a opláchnutí prachu z auta dobrý.
Nemůže nahradit klasickou vapku ani zahradní čerpadlo.
Po doručení zjištění nefunkční nabíječky.
A i když mi byla obratem ruky vyměněna tak se přístroj nadměrně zahříval a měl dost velké problémy z nasátím vody s kbelíku.
Možná vadný kus z výroby. Nevím.
Nic to pořádně neumyje,tlak vody je příliš nízký,a o tom výstupním tlaku vody u těchto akumulátorových myček to je především.
Vyhozené peníze.Je to spíše jako hračka s uplatněním jako vodní stříkačka pro děti,pokud chcete kvalitní akumulátorovou vysokotlakou myčku,s kterou budete spokojeni,a která odvede práci,jakou má,kupte osvědčenou značkovou myčku.I zde totiž platí přísloví: málo placené = dvakrát placené.Mám svého favorita,ale nechci zde dělat reklamu.
Malý a vhodný pro specielní použití kde není voda ze sítě.
Jen pro specielní použití.
Stříká to vodu.
Auto ušpiněné běžným provozem s tím umýt nejde. Můžete ho pouze namočit, zůstane tak špinavé jako předtím. Vyhozené peníze. Ukázkové video je podvod.
Je to úplně na ...