Aušus výrobek

Aušus výrobek
Doporučuji- jsem velice spokojená
Krásná komoda. Hodně úložného prostoru.
Chybí jedno madlo na šuplíku.
Komoda vypadá pěkně,ale přišla nám prasklá horní deska.
hodně úložného prostoru.
Docela náročné na sestavení.
Krásná a opravdu velká komoda, šuplíčky opět moc nesedí, doladění dveří je také trošku oříšek, ale jinak velká spokojenost.
Krásná, prostorná a za pěknou cenu. ( kupováno před zdražením )
Jednoduchá montáž
Mohl by se dávat montážní materiál něco navíc.
Pěkný vzhled
U šuplíku v pojezdech o sebe skrtaly srouby,tak jsem dal ty správné ,co by měly být v baleni..
Prostorná, vysoká, je prostě super
příznivá cena, velmi prostorná
Pěkná a spokojenost
jsme spokojeni,i montáž byla v pohodě,jen chyběly komponentyl
Po dlouhé době se mi dostal do rukou výborný produkt,i když jsem žena,složený byl opravdu za chvíli,používám ho denně,nic nejde vytknout,děkuji
Hezký kus nábytku a kvalitní zpracování
Vše super, včetně dodání.Kupaval jsem několikrát jako vybavení do různých pokojů a vždy jsem byl spokojen se vším .
Rozměry odpovídaly našim potřebám, stejně tak provedení.
Produkt používáme denně.
Přivítali bychom dvě poličky místo jedné - více úložného prostoru a větší přehled.
Hodně prostoru
Praktické ,velke využití a moc pěkné
rychlost, kvalita, cena
Hezké provedení
Zasekavani šuplíku nelze je zasoupnout
Dodáno bez návodu. Nepřesně nařezané díly. Díry na čepy a spojovací šroubení navrtané s odchylkami 1 - 2mm. Otvory na připevnění posuvů s ještě většími odchylkami...
Skončila v prádelně jako skříňka na nářadí , prací prášky atd. I při nízké ceně, jsem takovou křivotu nečekal!
Špatná spodní deska nekvalitni zboží