Set top box Recenze Maxxo T2 H.265 Wi-Fi ZBRE50402

Recenze Maxxo T2 H.265 Wi-Fi ZBRE50402

Multimediální set-top box Maxxo DVB-T2 Wi-Fi prošel certifikací Českých Radiokomunikací. Přechod na nový standard vám zajistí sledování všech programů v lepší kvalitě bez zameškání jakéhokoliv vašeho oblíbeného seriálu. Klíčové vlastnosti - funkce TimeShift - podpora Full HD - zvuk Dolby Atmos Set-top box Maxxo T2 H.265 Wi-Fi ZBRE50402 LAN kabel se postará o připojení set-top boxu k…

Jiří štěpánek22. června 2021

Je těžké je popsat.....

Wi-Fi omezený přístup k programům Youtube. Pouze to co je naprogramováno. Veliká modulace zvuku přes Scart. Malý ovladač.

V dané crnové relaci nic jiného nebylo. Nalákalo mne připojení k Wi-Fi, bohužel nulový výsledek.

Registrovaný uživatel17. března 2021

Využívám již půl roku, bez problému. DVB-T2 i Youtube. Jednoduchá obsluha i instalace.

Registrovaný uživatel27. září 2020

DO funguje velmi špatně, po chvíli přestane fungovat. Asi špatný kapacitor..

Po necelém roce používání jde pouze zapnout a vypnout.Jinak vůbec nereaguje na d.o. Žádný signál.

Registrovaný uživatel2. dubna 2020

Tento Set top box mám uz 4 měsíce a nemám s nim jediný problém. Patří mezi zlatou střední třídu. Nyní jsem ho kupoval i rodičům ve verzi senior (obsazuje navíc velký ovladač pro starší lidi) a i oni jsou nadmíru spokojený.

Dobrá kvalita za rozumné peníze.