Recenze Maxxis Overdrive 700 x 32c

Krosový plášť Maxxis Overdrive s drátovou patkou pro 28" kola. Vznikl, aby splnil požadavky evropského trekingového trhu. Používá slickový design s drážkami, které dovolují použití za každého počasí. Kevlarová výztuha poskytuje skvělou ochranu před defekty a o ideální trakci a zachování požadovaného směru se starají výstupky po stranách běhounu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Pláště Maxxis Overdrive 700 x 32c jsou chváleny za dlouhou životnost, odolnost proti defektům a výborné jízdní vlastnosti na silnici i šotolině. Většina uživatelů oceňuje jejich spolehlivost a vhodnost pro kombinaci silničního a terénního použití. Jediná výrazná výtka se týká nízké životnosti, avšak ta je ojedinělá a převážná zkušenost ukazuje na opačnou vlastnost.

• Dlouhá životnost
  • Dobrá odolnost proti defektům
  • Skvělé jízdní vlastnosti na silnici a šotolině
  • Silná vrstva gumy chrání proti propíchnutí
  • Dobře fungují v mokru a chladném počasí
  • Nízká životnost (uvedeno v jedné recenzi)
  • Méně vhodné do sněhu a bláta

Registrovaný uživatel23. září 2023

Skvělá odolnost, obrovský km výkon, dobře se odvalují, na cestování, dojíždění.....těžko najít lepší, už mám několikáté

do sněhu a bláta to samozřejmě není ono, ale to není vada

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

Značce MAXXIS důvěřuji, mám dobré zkušenosti. Poměr kvalita a cena.

Registrovaný uživatel11. října 2022

roky jezdím,ještě jsem nepíchnul

Registrovaný uživatel14. července 2022

dobře fungují na silnici a šotolině silná vrstva gumy proti defektu

Pro krosové kolo na kombinaci asfalt/šotolina výborné

Registrovaný uživatel28. února 2022

zatím funguje ... :-)

Registrovaný uživatel27. září 2021

Uz jsme tyto pneu doma kdysi meli, tak jsem sla a koupila je znovu. Jsou sympaticke na kombinaci tras silnice + obcas polnacka.

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Nízká životnost

Registrovaný uživatel24. února 2021

Skvělé jízdní vlastnosti, mokro, zima, písek Spolehlivě již najeto 8000km na zadním kole, (vážím i s kolem 110kg) Dá se hustit na vyšší tlak

Registrovaný uživatel2. ledna 2020

perfektní pláště s dlouhou životností, málo defektů kvůli ochraně, používám cca 10 let jenom tuto značku!

Registrovaný uživatel22. července 2019

Dobra vydrz Cena vs vykon

Zatim najeto 1000km a pri vaze 85kg mi prijde ze se vubec nesjizdi tipuji ze by mohly dat s klidem 5000km